Coş (0)

Vreau cont nou

ULEI PENTRU BARBĂ

De ce aţi alege uleiurile noastre? Pentru că: Uleiurile noastre au la bază un mix echilibrat format din ulei de argan şi ulei de jojoba bio, precum şi uleiuri esenţiale. Atât arganul cât şi jojoba sunt cunoscute pe plan internaţional ca fiind excepţionale pentru îngrijirea şi hidratarea părului, fie el capilar sau facial, precum şi pentru hidratarea şi îngrijirea pielii.
    Un alt motiv este preţul, le vindem la preţ de producător.
   Evident mai este şi faptul că sunt 100% naturale, având în componenţă doar ingrediente naturale şi bio, fără conservanţi, fără E-uri, fără chimicale. Ingredientele de parfumare sunt şi ele 100% naturale, unele fiind bio.
   Şi dacă aceste motive nu vă sunt suficiente, mai avem unul! Toate uleiurile noastre miros absolut demenţial! Am petrecut mult timp, amestecând, mirosind, testând diverse combinaţii până să ajungem la rezultatele dorite. Toate produsele noastre sunt testate dermatologic, primind calificativul Excelent.

Ambalaj

Etichete: descalcire barba, barbosi, barber, beard

80 LEI

Cantitate   - +

Aceeași calitate de top, acum și la 30ml!
Ce este Decadent
Uleiul pentru barbă "Decadent" este un ulei 100% natural, pentru îngrijirea bărbii.
Ingrediente:
Decadent are la bază un mix echilibrat format din ulei de Argan bio și ulei de Jojoba bio, precum și alte uleiuri esențiale, 100% naturale.
La fel ca toate produsele noastre, Decadent conţine ulei esenţial de Santalum Album, cel mai rar, scump şi apreciat ingredient din industria cosmetică.
Nu conține conservanți, E-uri sau alte chimicale!
Acțiune:
Hidratează, hrăneşte şi înmoaie barba, fără a o lăsa uleioasă/încleiată, oferind acesteia un aspect îngrijit și strălucitor și ajută la eliminarea mirosurilor neplăcute din barbă și mustăți.
O compoziție echilibrată, formată din ulei de Argan și Jojoba, cu un adaos bine dozat de uleiuri esențiale, hidratează pielea prevenind îmbătrânirea ei, contribuie la estomparea ridurilor prin revitalizarea funcției celulelor, oferind pielii elasticitate, previne despicarea firelor de păr prin consolidarea structurii proteinelor din componența acestuia și conține un nivel ridicat de vitamine A și E, minerale, precum și omega 3, omega 6 și omega 9.
Utilizare:
Se pun câteva picături în palmă sau pe degete și se masează bine în barbă și mustăți.
Este de preferat ca barba să fie uscată înainte de aplicarea uleiului.

Ulei pentru barbă.
Formă de prezentare 30ml.
Decadent! Puternic! Masculin!
Prețul nu include transportul.


Testimoniale produs+:Share: