Coş (0)

Vreau cont nou

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Datele firmei:

SC Beards International SRL

C.I.F: 26255008
Nr. O.R.C./an: J12/2232/24.11.2009
adresa: str. strada Iuliu Maniu, nr.15, ap.5, jud. Cluj

Punct de lucru: str. strada Iuliu Maniu, nr.15, ap.5, jud. Cluj

Utilizarea site-ului www.barbosii.ro

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul  www.barbosii.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerate. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare. SC Beards International SRL isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. SCBeards International SRL face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Rareori acestea pot contine mici inadvertente: fotografiile pot contine accesorii neincluse in pachetul standard; unele specificatii pot fi modificate de catre producator/furnizor fara instiintare prealabila sau pot contine erori de operare. Toate ofertele prezente in site sunt valabile in limita stocului. Doar in urma preluarii de catre un responsabil de vanzari a solicitarii dvs, aceste informatii vor fi confirmate/validate.

De asemenea, SC Beards International SRL isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni si erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate. Tot continutul site-ului www.barbosii.ro este proprietatea SC Beards International SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al SC Beards International SRL a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare.

Confidentialitate

SC Beards International SRL respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor; www.barbosii.ro si SC Beards International SRL se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei; www.barbosii.ro si SC Beards International SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.barbosii.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.barbosii.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic sau e-mail.
SC Beards International SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

Nota de Informare privind protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal


Pentru ca experienta dvs. pe site-ul www.barbosii.ro sa fie completa si pentru a face posibila expedierea si livrarea comenzilor plasate, trebuie sa fiti de acord ca SC Beards International SRL sa colecteze si sa prelucreze datele inscrise conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si ale Legii nr. 506/2004 .

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice SC Beards International SRL are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de a trimite corespondenta, de a onora comenzile si de a realiza statistici proprii.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare onorarii comenzii. Refuzul dvs. determina imposibilitatea plasarii pe acest site a comenzii dvs. si prelucrarii ei.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa , SC Beards International SRL, Str. Iuliu Maniu, nr.15, ap.5, Cluj-Napoca,jud Cluj. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate în alta tara.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

*Observatie: orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

1.1 Produsele sunt expediate clientului in maximum 48 de ore de la data validarii comenzii.

Ne straduim sa expediem in aceeasi zi, pana la sfarsitul programului de lucru al firmei de curierat. Toate comenzile sosite pana in orele 16.00 (in zilele lucratoare), vor ajunge in maxim 48 de ore din momentul procesarii comenzii. Comenzile plasate in zilele de sambata si duminica vor fi validate de catre reprezentantii nostri de vanzari luni, dupa validare urmand a fi expediate in conditiile mai sus descrise.

Adresa de livrare se completeaza in momentul in care va faceti prima data cont pe site, cu ajutorul unui formular. Adresa de livrare poate fi aceeasi cu adresa de facturara, insa aveti optiunea sa alegeti si o adresa diferita pentru livrare. Va rugam sa introduceti informatii exacte si complete, inclusiv codurile postale, pentru a putea sa va trimitem produsele unde trebuie.
1.2 Cheltuielile de transport

Cheltuielile de transport pot varia in functie de destinatie, de greutatea si marimea coletului. Tarifele de transport sunt stabilite de catre firmele de curierat si pot fi achitate la DESTINATIE (de catre client) sau la EXPEDITIE (caz in care costurile de transport se vor adauga la valoarea facturii; aceasta metoda prezinta avantajul reducerii costurilor de transport, in baza contractului incheiat intre SC Beards International SRL si firma de curierat partenera, URGENT CARGUS. In prezent, costul de transport pentru orice colet in tara mai mic de 1 kilogram este de 16 lei prin URGENT CARGUS.

SC Beards International SRL  nu stabileste in mod independent costurile de transport si nu este beneficiarul acestor sume.
1.4 Conditii generale de returnare:

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Produsele se pot returna, in termen de 14 zile lucratoare de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produselor comandate se va returna in maxim 14 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre consumator. Pentru a putea returna un produs trebuie sa completari “Formularul de returnare” de pe site.

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform.

Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura precum si produsele partial consumate.

Produsele, nu se pot returna decat in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie). Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC Beards International SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

Costul transportului produselor mai sus mentionate revine in responsabilitatea clientului. In cazul in care produsul a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC Beards International SRL. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea (Urgent Cargus). Cheltuielile de restituire sunt suportate conform legii de catre client. In cazul in care expediati coletul cu plata la destinatie, vom fi nevoiti sa facturam contravaloarea transportului plus costul kilometrilor aditionali, daca este cazul.

Dupa ce ati completat “Formularul de returnare” va rugam sa expediatii produsul, prin curier rapid la adresa SC Beards International SRL Str. Iuliu Maniu, nr. 15, ap.5, Cluj-Napoca, judetul Cluj  precizand pe colet \"Returnare produs\" si numarul cererii RMA alocat. Clientul este responsabil de impachetarea produsului si a documentelor necesare pentru expediere.

Atentie: Nu se acceptă returnarea produsului ramburs.Plata se va face in contul bancar pus la dispozitie de client .

Pentru informatii suplimentare privind returnarea produselor ne puteti contacta la telefon 0721.274.666 in timpul orelor de program sau ne puteti scrie la adresa de email contact@barbosii.ro

Model formular retragere
Informaţii privind exercitarea dreptului de retragere


1. Dreptul de retragere

Aveţi dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile începând de la ziua la care intraţi dumneavoastră sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi la adresa din formularul de mai jos, cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă, fax sau e-mail. În acest scop, puteţi folosi modelul de retragere alăturat, folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.


2. Model de formular de retragere

Către

SC Beards International SRL,
Cluj Napoca, strada Iuliu Maniu nr.15 ap.5,
e.mail contact@barbosii.ro

Vă informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse, comandate la data ................ si primite la data ................:


- .......................................
- .......................................
- .......................................
- .......................................
- .......................................
- .......................................

- Numele consumatorului ..........................
- Adresa consumatorului ...........................
- Semnătura consumatorului .....................
- Data ........................

3. Consecinţele retragerii

Dacă vă retrageţi, vom rambursa pretul produselor, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care primim înapoi produsele sau de la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Expediaţi produsele la la adresa pe care va vom comunica-o in termen de 24 de ore de primirea cererii de retragere, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportaţi costul direct al returnării produselor. Costul aproximativ este estimat la maximum 16  lei.


Va multumim pentru înţelegere!

Echipa Barbosii.ro