Coş (0)

Vreau cont nou

CEARĂ PENTRU MUSTĂȚI

De ce ați alege ceara noastră pentru mustăți? Pentru că este 100% naturală, pentru că ceara noastră se vinde nu la 15, nu la 25 ci la 30ml, pentru că are cel mai bun preț de pe piață. Toate produsele noastre sunt testate dermatologic, primind calificativul Excelent.

Ambalaj

Etichete: ceara mustata,aranjare mustati, styling mustata, calitate, natural

45 LEI

Cantitate   - +

Ceara pentru mustăți Gentleman, 100% naturală.

Compoziție

Ceara pentru mustață Gentleman are la bază un mix echilibrat, format din ceară de albine purificată, lanolina, ulei de Jojoba bio precum si uleiuri esențiale. Colorantul este și el natural, de origine minerală.
La fel ca toate produsele noastre, Gentleman conţine ulei esenţial de Santalum Album, cel mai rar, scump şi apreciat ingredient din industria cosmetică.

Acțiune

Rigidizează firul de păr, menținându-l in forma dorită. Transformă mustața intr-o adevarată operă de artă!

Utilizare

Se rade puțină ceară cu unghia, se masează intre degete până se "topește" și se aplică in mustăți. După aplicare, se aranjează mustățile după dorință.
Nu necesită încălzire.

Aspect și consistență

Spre deosebire de alte produse similare de pe piață, ceara noastră are o culoare maro-caramel. De ce este importantă culoarea? Pentru că o ceară alb-galbuie poate lăsa urme vizibile in mustață pe cand o ceară de culoare închisă este mult mai puțin vizibilă, fiind indicată pentru orice culoare a firului de păr.

Gentleman este o ceară cu putere de întărire medie spre mare.

Forma de prezentare
Cutie metalică, 30ml

Prețul nu include transportul.


Testimoniale produs+:Share: