Coş (0)

Vreau cont nou

BALSAM PENTRU BARBĂ

De ce ați alege balsamul nostru pentru barbă? Pentru că este 100% natural, pentru că își face treaba impecabil , pentru că are cel mai bun preț de pe piață. Toate produsele noastre sunt testate dermatologic, primind calificativul Excelent.

Ambalaj

Etichete: balsam pentru barba, beard balm, beard wax

70 LEI

Cantitate   - +

Balsam pentru barbă Vintage Spice, 100% natural.

Compoziție

Balsamul pentru barbă Vintage Spice are la bază un mix echilibrat, format din ceară de albine purificată, lanolina, ulei de Jojoba bio, ulei de Argan bio, unt de Shea, precum si uleiuri esențiale. Colorantul este și el natural, de origine minerală.
La fel ca toate produsele noastre, Vintage Spice conţine ulei esenţial de Santalum Album, cel mai rar, scump şi apreciat ingredient din industria cosmetică.

Acțiune

Rigidizează firul de păr, menținându-l in forma dorită. Transformă barba intr-o adevarată operă de artă!

Utilizare

Se rade puțin balsam cu unghia, se masează in palme până se "topește" și se aplică in barbă. După aplicare, se aranjează barba după dorință.
Nu necesită încălzire.

Aspect și consistență

Spre deosebire de alte produse similare de pe piață, balsamul nostru are o culoare maro-caramel. De ce este importantă culoarea? Pentru că un balsam alb-galbui poate lăsa urme vizibile in barbă, pe cand un balsam de culoare închisă este mult mai puțin vizibil, fiind indicat pentru orice culoare a firului de păr.


Forma de prezentare
Cutie metalică, 50ml

Prețul nu include transportul.


Testimoniale produs+:Share: