Blogul bărboşilor

Barba să vă fie lungă şi faţa mereu fericită!

Menu Close

Mustața – noul must have

Dacă un lucru este cert înca din 2014 încoace, acesta este prezenţa mustăţii (chiar și a bărbii) la bărbaţi, ca un nou trend în materie de stil. În speranţa că această veste este neplăcută doar pentru cei de la Gillette, o să ofer câteva argumente care susţin această idee.

De o vreme încoace, se îmbraţişează tot mai mult stilul vintage, până şi când vine vorba despre stil la bărbaţi. Dacă este să-i asociem cu ceva vintage, pe lângă ochelarii aceia cu rame mari, pe care cândva îi purta mândru bunicul, îşi face loc şi mustața. Iar persoanele care par să adore cel mai mult acea pilozitate specifică doar bărbaţilor, în toate formele ei, sunt femeile. Femeile, sătule de acei barbati care petrec mai mult timp în oglindă decât ele la pensat, încep să prefere bărbaţii cu un look aparent neglijent, care le conferă un aer mai masculin. Şi lucrurile nu se opresc aici. Tot femeile sunt cele care îşi cumpără medalioane în formă de mustaţă, inele în formă de mustaţă, tricouri cu mustaţă (dacă nu chiar cu mustăcioşi) iar tricourile pot avea şi pisici cu mustaţă. Şi, de ce nu, până şi unghiile arată altfel dacă au scăpat o mustăcioară măcar pe degetul inelar.

Ca aspect de reţinut din toată povestea asta, femeile adoră mustaţa indiferent de faptul că o poartă ele ca accesoriu sau imprimeu sau că o poartă bărbaţii lor. Ceea ce reprezintă însă un avantaj pentru partea masculină este faptul că doar aceștia o posedă (cu foarte puţine excepţii…).

 

Produs recomandat: ceară pentru mustăți – de la Bărboșii.ro

 Elena - Iubitoare de barbosi