Născut în data de 5 septembrie 1946, faimos nu doar pentru mustața sa, dar mai ales pentru vocea sa inconfundabilă, melodiile incredibile pe care le-a compus și prezența scenică.

Acest tip de mustață a fost purtat și de James Franco sau Tom Selleck, dar a devenit faimos abia după ce Freddie Mercury a început să o poarte. S-a mândrit cu această mustață timp de 7 ani și a renunțat la ea în timpul filmărilor videoclipului pentru “The great pretender”, iar apoi și-a lăsat barbă pentru a-și ascunde urmele lăsate de boala incurabilă, care avea să-l doboare în curând.

Acesta a fost nominalizat și a și câștigat premiul pentru cea mai frumoasă mustață în Marea Britanie. Acest stil este caracterizat ca fiind unul de biker și poartă denumirea de mustață Chevron.

E nevoie de minimum o lună pentru a crește acest tip de mustață și e unul destul de ușor de întreținut. Este foarte simplu de obținut: trebuie doar să bărbierești părul facial de pe obraji, de pe gât și de pe bărbie și să îi dai o formă de V întors, având grijă să nu depașească cu mult colțurile gurii. Lungimea sa nu trebuie să depășească buza superioară.

Mustața având semnătura Freddie Mercury oferă un aspect deosebit, masculin și atrăgător. Este indispensabilă o geacă de piele oldschool și niște ochelari de soare pe masură pentru a completa acest look. Și, nu în ultimul rând ceară pentru mustăți de pe www.barbosii.ro

Produs recomandat: ceară pentru mustăți – de la Bărboșii.ro

 

 

 

 Ada - The Beard Tamer