Sunt anumite celebrități care pentru contribuția lor în omenire, au ramas în istorie și sunt pomeniți și în zi de azi, ba mai mult au și pagina de facebook, cu sau fără știrea lor. Dar totuși aceste personalități au avut ceva caracteristic pe care cu mare fală și mândrie o purtau, aspect care mai devreme sau mai tarziu i-a ajutat să devină chiar icon in materie de stil. Acea caracteristică este de la sine înțeleasă grație titlului, mustața.
Printre personalitățile mândre de mustața lor amintim pe:
Charlie Chaplin care cu siguranță nu s-ar fi încadrat mai bine în rol dacă îi lipsea simpatica mustață îndeajunsă pentru a face comediile mai bune în acele vremuri.
Hulk Hogan care noroc cu mustața sa unică și pachetul de mușchi, că altfel tare îl confundam cu Moș Crăciun și prea mult asta nu-l ajuta în rolurile dure pe care le avea.
Burt Reynolds care odată ce a sesizat trecerea anilor peste fața lui și-a ajustat diverse forme ale feței mai puțin forma mustaței.
Albert Einstein care trebuie să recunosc avea o mustață destul de cool pentru mutra sa cuminte, tipică unui om de știință.
Clarck Gable fără de care rattingul filmului Pe aripile vântului nu ar fi fost la fel de mare dacă nu-l avea pe el ca protagonist sau cel puțin dacă el nu avea acea fină pană neagră deasupra buzelor purtand ochelari de soare Guess.
Salvador Dali care am impresia că de fiecare dată când rumega câte-o idee, sigur iși învârtea mustața finuț printre degete. Până și mirarea din expresia ochilor săi din toate fotografiile de apoi, atesta faptul că tare se minuna de creația sa și care fără ceara special concepută, nu ar fi avut efectul dorit.
Freddie Mercury care-și purta mustața cu atâta fală ca un adevarat rege.
Frank Zappa care în viziunea mea ca femeie sigur avea mustața cu rol strategic, prin forma ei de săgeată orientată în sus te îndemna să-l privesti în ochi și dacă el era pe fază să arunce o privire mișto, primul pas era deja făcut.
Adolf Hitler cu inconfundabila lui semi mustata sacrificată de dragul pasiunii sale pentru formele pătrate.

 rtg  Ultimate-Hulk-Hogan

x-files-s9-mulder-scully-doggett-reyes-skinner-spender-elwes-kersh-dvdbash-wordpress144-burt-reynoldsjmhuk

index  6c1c99abc8df4ae288458da556b3bd2931e07832

cjm  rhshv

 Produs recomandat: ceară pentru mustăți – de la Bărboșii.ro

 Elena - Iubitoare de barbosi